Пропустити навігацію

Про зміни в пенсійному законодавстві – працівникам КП «Кампанія Вода Донбасу» м. Покровська

Перший заступник начальника Красноармійського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олена Лопушанська провела зустріч з  трудовим колективом комунального підприємства «Компанія Вода Донбасу» м. Покровська.

Під час спілкування Олена Лопушанська роз’яснила  питання щодо осучаснення пенсій з 01.10.2018 року. Звернула увагу, що пенсія залежить від трьох показників: зарплати, страхового стажу та показника середньої заробітної плати по Україні, який застосовується при обчисленні пенсії. При цьому відмічалось, що з 1 січня 2018 року право на призначення пенсії за віком після досягнення 60 років мають особи, страховий стаж яких складає не менше 25 років, та наголошувалось на поетапному підвищенні мінімального страхового стажу до 2028 року. Особам передпенсійного віку рекомендувалось завчасно подавати до органів Фонду документи, необхідні для призначення пенсії, з метою проведення їх правової оцінки.

Наприкінці зустрічі перший заступник начальника управління відповіла на запитання присутніх та нагадала, що всю необхідну інформацію громадяни можуть отримати на веб-порталі Пенсійного фонду України, а також за телефоном «гарячої» лінії та через відео зв’язок.

d34caa2ce7f04361bbd5a582194d6921 S - Про зміни  в пенсійному законодавстві – працівникам КП «Кампанія Вода Донбасу»  м. Покровська

background Layer 1