Пропустити навігацію

Обмін думками – шлях до покращення конструктивної взаємодії з судовими установами

20 листопада 2015 року начальником головного управління Н. С. Рад та начальником юридичного управління головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області О. С. Калініченко прийнято участь у проведенні Круглого столу на тему: «Роль Донецького апеляційного адміністративного суду у загальнодержавній концепції відновлення довіри до судової влади України», де розглядалось широке коло питань роботи судових установ та їх взаємодії з органами державної влади.

Головою Вищого адміністративного суду України О. М. Нечитайло, Головою Державної судової адміністрації України З. В. Холоднюком, Головою Донецького апеляційного окружного адміністративного суду Р. Ф. Хановою, іншими учасниками засідання, узагальнюючи та оцінюючи результати діяльності Донецького апеляційного окружного адміністративного суду та інших судових установ відмічено, що в області на високому рівні забезпечується відновлення порушених прав у судовому порядку, особливо прав і свобод громадян, що сприяє відновленню довіри до судової влади як у Донецькій області, так і в Україні в цілому.
Начальником головного управління Н. С. Рад підчас доповіді звернуто увагу на низку проблемних питань судової практики при розгляді соціальних спорів в умовах проведення антитерористичної операції на території Донецької області, що знайшло розуміння у присутніх представників судових установ та державних структур.
Водночас порушені впродовж засідання Круглого столу питання взяті пенсійною службою до уваги та знайдуть втілення у покращенні представництва органів Пенсійного фонду області у судовому процесі.

88b3960361835836e444d41321daf95e S - Обмін думками – шлях до покращення конструктивної взаємодії з судовими установами

background Layer 1