Пропустити навігацію

Пенсійний фонд у Великоновосілківському районі провів День відкритих дверей

16.12.2015 з нагоди відзначення 25-річчя Пенсійного фонду України в управлінні Пенсійного фонду України в Великоновосілківському районі відбувся День відкритих дверей. У заході прийняли участь пенсіонери, представники районного центру зайнятості та управління соціального захисту населення.

Під час екскурсії начальник управління Ольга Анатоліївна Зрожевська  розповіла про етапи становлення Пенсійного  фонду України, основні завдання та функції управління, особливості роботи структурних підрозділів. Керівник ознайомила гостей з роботою громадської приймальні, яка працює за принципом «єдиного вікна».

Учасники зустрічі були проінформовані про зміни в пенсійному законодавстві, які відбулись в поточному році, пройшло жваве обговорення законопроекту щодо запровадження накопичувальної системи.

Наприкінці заходу Ольга Анатоліївна розповіла про роботу Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, про умови реєстрації на сайті та надала інформаційні матеріали з питань пенсійного забезпечення.

b2b9c525f7c1bb49a335e91be11dad8b S - Пенсійний фонд у Великоновосілківському районі провів День відкритих дверей

background Layer 1