Пропустити навігацію

Про контроль за набуттям страхового стажу розповіли мешканцям Сергіївки під час виїзного прийому

Фахівець Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олена Карабанова провела виїзний прийом громадян в агентському пункті Сергіївської сільської ради.

 

Питання, з якими звернулись люди до посадовця, стосувалися розміру пенсії, її призначення або перерахунку, пенсійного забезпечення працюючих пенсіонерів, проблем підтвердження страхового стажу.

 

Слухачів зацікавила можливість формування довідки ОК-5 з QR-кодом на Вебпорталі Фонду. На конкретних прикладах Олена Карабанова пояснила на що треба звернути увагу в довідці ОК-5, як читати інформацію про нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески. Надала роз’яснення щодо дій застрахованої особи в разі порушення пенсійних та соціальних прав громадян.

 

IMG 6684 81 pro vyyiznyj pryjom gromadyan v Sergiyivskij silskij radi 300x200 - Про контроль за набуттям страхового стажу розповіли мешканцям Сергіївки під час виїзного прийому

IMG 6703 81 pro vyyiznyj pryjom gromadyan v Sergiyivskij silskij radi 300x200 - Про контроль за набуттям страхового стажу розповіли мешканцям Сергіївки під час виїзного прийому IMG 6718 81 pro vyyiznyj pryjom gromadyan v Sergiyivskij silskij radi 300x200 - Про контроль за набуттям страхового стажу розповіли мешканцям Сергіївки під час виїзного прийому

background Layer 1