Пропустити навігацію

Обговорюємо питання легального працевлаштування та електронних послуг Пенсійного фонду

12 та 14 листопада в приміщенні Торецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України проведені зустрічі начальником відділу обслуговування громадян  № 1 Ольгою Кириєнко з представниками трудових колективів медичних установ м. Торецька: Міського психоневрологічного диспансеру; Міського протитуберкульозного диспансеру; Міського шкіро-венерологічного диспансеру.

 

Кириєнко Ольга  звернула увагу присутніх на можливості електронного пенсійного посвідчення, а для контролю за сумами нарахувань заробітної плати і сплатою страхових внесків роботодавцем запропонувала представникам медичних закладів зареєструватись на Вебпорталі Пенсійного фонду України з використанням електронно-цифрового підпису.

 

Юлія Зубченко підкреслила, що відсутність відрахувань єдиного соціального внеску приведе до мінімальної пенсії або її відсутності.

 

1 4 300x225 - Обговорюємо питання легального працевлаштування та електронних послуг Пенсійного фонду 2 5 300x225 - Обговорюємо питання легального працевлаштування та електронних послуг Пенсійного фонду

background Layer 1