Пропустити навігацію

Трудовому колективу Ясинуватської райдержадміністрації – про оновлений веб – портал Пенсійного фонду України

Завдувач сектору адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Ясинуватського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Ірина Дудка з метою роз’яснення можливостей сервісів веб-порталу Пенсійного фонду України провела зустріч у трудовому колективі відділу надання адміністративних послуг Ясинуватської райдержадміністрації.

 Фахівець Фонду пояснила що зареєструватись в особистому кабінеті можна двома способами: за логіном і паролем, які можна отримати в районних управліннях та відділах обслуговування громадян управлінь Пенсійного фонду України, або застосувавши електронний цифровий підпис.

Громадяни, які зареєстровані в особистому кабінеті мають змогу скористатись новими сучасними онлайн сервісами. Через смс-інформування пенсіонери дізнаються про призначення та перерахунок пенсій, працюючі про страховий стаж і сплачені внески. А завдяки дистанційній видачі довідок про розмір пенсій, страховий стаж, заробітну плату й сплачені внески з підтверджуючим QR-кодом більше не потрібно відвідувати управління Фонду – зазначила Шрина Дудка.

IMG 20180904 141711 227x300 - Трудовому колективу Ясинуватської райдержадміністрації – про оновлений веб - портал Пенсійного фонду України

IMG 20180904 141633 300x143 - Трудовому колективу Ясинуватської райдержадміністрації – про оновлений веб - портал Пенсійного фонду України

background Layer 1