Пропустити навігацію

Студенти Мар’їнського району вчаться розраховувати майбутню пенсію

18.09.2017 у «Донецькому технікумі Луганського національного аграрного університету» в м. Красногорівка відбувся тренінг для студентів: «Рахуємо пенсію разом» за участю в. о. начальника управління Пенсійного фонду України в Мар’їнському районі Вороніна Романа Вікторовича.

Під час тренінгу студенти вчились розраховувати пенсію самостійно з використанням наданих даних. В ході порівняння отриманих результатів  молодь виявила залежність пенсійної виплати від страхового стажу та розміру легальної заробітної плати. В коментарях до розрахунків присутні дізнались як отримати відомості для обчислення пенсії з Реєстру застрахованих осіб. Велику зацікавленість аудиторії викликало знайомство з переліком послуг, що надаються за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України.

Взаємодія із закладами освіти на плановій основі увійшла в практику роботи органів Пенсійного фонду України в Донецькій області з 2016 року. В поточному році в області відбулось 120 зустрічей з молоддю, участь в яких прийняли близько 3,0 тис. школярів та студентів.

941dc0befb1d3e5f664ec4b3cde04e0b S - Студенти Мар’їнського району вчаться розраховувати майбутню  пенсію

background Layer 1