Пропустити навігацію

Як подати заяву на призначення пенсії в електронний спосіб – розповіли працівникам установ, підприємств м. Краматорська

Головні спеціалісти управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Неля Костенко та Олена Дудінська провели зустрічі в трудових колективах Комунального закладу охорони здоров’я «Інформаційно – аналітичний центр медичної статистики» та в Товаристві з обмеженою відповідальністю «Краматорський комбінат дитячого харчування».

 

Фахівці управління розповіли учасникам зустрічей як користуватись онлайн послугами Фонду, дистанційно подавати документи для призначення пенсії з використанням сервісу призначення «пенсії в один дотик» контролювати страховий стаж.

 

Також повідомили, що для того щоб скористатись сервісом, необхідно отримати електронно –  цифровий підпис, авторизуватись на Вебпорталі, в особистому кабінеті сформувати заяву про призначення пенсії та додати скановані копії необхідних документів.

 

Komunalnogo zakladu ohorony zdorov ya Informatsijno analitychnyj tsentr medychnoyi statystyky  300x207 - Як подати заяву на призначення пенсії в електронний спосіб - розповіли працівникам установ, підприємств  м. Краматорська Kramatorskyj kombinat dytyachogo harchuvannya2 300x273 - Як подати заяву на призначення пенсії в електронний спосіб - розповіли працівникам установ, підприємств  м. Краматорська Kramatorskyj kombinat dytyachogo harchuvannya3 300x206 - Як подати заяву на призначення пенсії в електронний спосіб - розповіли працівникам установ, підприємств  м. Краматорська

background Layer 1