Пропустити навігацію

Питання наповнення бюджету Фонду та легалізації зайнятості населення обговорені у виконавчому комітеті Краматорської міської ради

У виконавчому комітеті Краматорської міської ради відбулось засідання Тимчасової міської комісії з питань погашення заборгованості та Робочої групи з легалізації заробітної плати та зайнятості населення, в якій прийняла участь голова комісії з припинення управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Лариса Макаренко.

 

Під час обговорення актуальних питань погашення заборгованості  Лариса Макаренко звернулась до боржників і закликала їх відповідально ставитись до своїх зобов’язань. Вона також нагадала, що стягнення коштів, згідно законодавства, може відбуватись у примусовому порядку через органи державної виконавчої служби.

 

За результатами проведених засідань прийнято рішення посилити контроль за дотриманням керівниками підприємств вимог трудового законодавства.

 

1 300x200 - Питання наповнення бюджету Фонду та легалізації зайнятості населення обговорені у виконавчому комітеті  Краматорської міської ради

 

background Layer 1