Пропустити навігацію

Особам з інвалідністю з роз’ясненнями пенсійного законодавства під час інклюзивного коворкінгу «Пліч-о-пліч»

В бібліотеці імені Л. Українки начальник відділу обслуговування громадян № 2  Костянтинівсько – Дружківського об’єднаного управління Пенсійного  фонду України Донецької області Вікторія Бойко прийняла участь в інклюзивному коворкінгу «Пліч-о-пліч», який проводив Дружківський мійський центр зайнятості,  присвячений Міжнародному Дню інвалідів.

 

Вікторія Станіславівна у своєму виступі зауважила, що цей день нагадує про необхідність створення у суспільстві відповідних умов та рівних можливостей для реалізації життєвих потреб, здібностей та творчого потенціалу осіб з інвалідністю. Отже, важливо впроваджувати в життя усі норми чинного законодавства для вирішення проблем громадян з особливими потребами, щоб кожен відчував себе захищеним та потрібним суспільству.

 

Окремо зупинилась на питаннях, що стосуються пенсійного забезпечення інвалідів, та формах обслуговування громадян з особливими потребами (надання консультацій в режимі “Skype”- зв¢язку, виїзд спеціалістів управління за адресою мешкання).

1 3 300x225 - Особам з інвалідністю  з роз’ясненнями пенсійного законодавства під час інклюзивного коворкінгу «Пліч-о-пліч» 2 2 300x225 - Особам з інвалідністю  з роз’ясненнями пенсійного законодавства під час інклюзивного коворкінгу «Пліч-о-пліч» 3 300x225 - Особам з інвалідністю  з роз’ясненнями пенсійного законодавства під час інклюзивного коворкінгу «Пліч-о-пліч»

background Layer 1