Пропустити навігацію

Продовжуємо працювати над підвищенням якості надання послуг з пенсійного забезпечення

04 грудня 2019 року на чолі з начальником Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталією Рад за участю голови Курахівської міської ради Романа Падуна, в. о. голови Мар’їнської районної державної адміністрації Тетяни Збицької відбулось відкриття  модернізованої відповідно до Єдиних стандартів обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду України (Єдині стандарти) Курахівської площадки Великоновосілківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області в м. Курахове.

 

Для відвідувачів в зоні очікування та прийому (обслуговування) тут створені комфортні умови. Приміщення відповідає вимогам інклюзивності.

 

До кінця року планується завершення ремонту та приведення у відповідність до вимог Єдиних стандартів приміщень Волноваського, Костянтинівсько-Дружківського та Великоновосілківського об’єднаних управлінь Донецької області.

 

1 4 300x225 - Продовжуємо працювати над підвищенням якості надання послуг з пенсійного забезпечення 2 3 216x300 - Продовжуємо працювати над підвищенням якості надання послуг з пенсійного забезпечення 3 1 300x225 - Продовжуємо працювати над підвищенням якості надання послуг з пенсійного забезпечення 4 300x235 - Продовжуємо працювати над підвищенням якості надання послуг з пенсійного забезпечення 5 1 300x224 - Продовжуємо працювати над підвищенням якості надання послуг з пенсійного забезпечення

 

background Layer 1