Пропустити навігацію

З 9 по 13 грудня 2019 року Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області прийме участь в Всеукраїнському тижні права

Всеукраїнська акція «Тиждень права» започаткована у 2008 році з нагоди проголошення 10 грудня 1948 року генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини. Її перекладено принаймні 375 мовами й діалектами мов. Декларація була прямим наслідком досвіду Другої світової війни і вперше сформулювала ті права, які повинна мати кожна людина.

 

До правового тижня долучаться й працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області. Проведення тижня права має на меті підвищити рівень правової культури населення, а також поінформованість громадян щодо інших конституційних прав та обов’язків, можливостей їх реалізації та захисту, зокрема в сфері соціального захисту.

 

Зокрема, планується проведення лекцій, семінарів та бесід щодо питань реалізації та захисту прав людини з працівниками підприємств, установ та організацій області. Також плануються виступи (публікації) у засобах масової інформації щодо реалізації і захисту прав людини, у тому числі учасників антитерористичної операції, членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб та постраждалих внаслідок зазначеної операції, з питань, що стосуються діяльності Пенсійного фонду України.

 

Prezentatsyya 22 - З 9 по 13 грудня 2019 року Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області прийме участь в Всеукраїнському тижні права

 

background Layer 1