Пропустити навігацію

Бухгалтерам підприємств Мангушського району про сервіси Вебпорталу Пенсійного фонду

Фахівці Мангушського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Тетяна Сосницька та Ольга Бондаренко на семінарі в управлінні провели презентацію новітніх сервісів Вебпорталу Пенсійного фонду України для бухгалтерів підприємств, установ та організацій Мангушського району. 

 

Тетяна Сосницька ознайомила присутніх з сучасними електронними послугами пенсійної служби, поінформувала про широкий спектр можливостей, які вони надають. Зокрема, нагадала, що зареєстровані користувачі Вебпорталу Пенсійного фонду України мають змогу переглядати в «особистому кабінеті» персональні дані щодо розміру нарахованого заробітку, суми сплачених внесків та тривалості страхового стажу.

 

Ольга Бондаренко нагадала, що інформацію про страховий стаж для оплати лікарняних можна замовити через Вебпортал. «Для цього не потрібно направляти громадян до управлінь Фонду для надання довідок за формами ОК-5 та ОК-7. Цю інформацію ви можете сформувати самі, маючи електронний цифровий підпис» – зауважила пенсійниця.

DSCN5476 300x225 - Бухгалтерам підприємств Мангушського району про сервіси Вебпорталу  Пенсійного фонду

background Layer 1