Пропустити навігацію

Про переваги користування веб-порталом Пенсійного фонду України розповіли працівникам ДП «Артемсіль»

Заступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №1 Дмитро Мельдер зустрівся з трудовим колективом ДП «Артемсіль» у  м. Соледар.

Під час зустрічі фахівець зазначив, що з метою покращення якості обслуговування громадян пенсійна служба постійно працює над вдосконаленням форм і методів роботи з населенням, запроваджуючи максимально зручні способи надання послуг. Впровадження сучасних інформаційних технологій дозволило запровадити такі сервіси, що суттєво заощаджують час. Саме такі можливості надає веб-портал Пенсійного фонду України.

При цьому, Дмитро Мельдер зазначив, що для отримання послуг у такий спосіб  необхідно стати  користувачем веб-порталу, а процедуру реєстрації  можна здійснити звернувшись до фахівців управління Фонду із заявою, або ж зробити це самостійно за допомогою електронного цифрового підпису.

Представник управління докладно пояснив, що  з використанням означеного електронного сервісу можна подати заяву на призначення або перерахунок пенсії, звернутися за консультацією до фахівців, замовити і роздрукувати потрібні довідки. Активізувавши функцію смс-інформування, – одержувати дані про формування персонального страхового стажу, сплату внесків роботодавцем, про перерахунки пенсії та іншу інформацію.

Він наголосив, що усі отримані в електронному вигляді документи з QR-кодом є такими ж правомірними, як і паперові аналоги. Через послугу «пенсійний калькулятор», посилання на який розміщене на веб-порталі, можна самостійно перевірити правильність нарахування пенсії або підрахувати її орієнтовний розмір у  перспективі.

У підсумках заходу присутнім було вручено буклети з покроковою інструкцією реєстрації.

74 300x198 - Про переваги користування веб-порталом Пенсійного фонду України розповіли працівникам ДП «Артемсіль»

 

background Layer 1