Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду крокував селом Срібне

Фахівці Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України провели для мешканців с. Срібне «День пенсійного Фонду».

 

В рамках заходу працівники управління провели прийом громадян в агентському пункті Срібненської сільської ради, зустріч з учнями Срібненської загальноосвітньої школи та суб’єктами підприємницької діяльності в с. Срібне.

 

На зустрічах з громадянами, фахівці встигли повідомити багато цікавої інформації стосовно пенсійного забезпечення – про послуги, які надаються Пенсійним фондом України, види пенсій, перелік необхідних документів для призначення пенсій, легалізацію зайнятості населення та про можливість участі в добровільному страхуванні.

 

Спеціалісти фонду проінформували про зміни в пенсійному законодавстві та особливості призначення пенсій по інвалідності. Розповіли про можливість дистанційно отримувати послуги Пенсійного фонду за допомогою Вебпорталу та надали покрокову інструкцію реєстрації на порталі.

 

1 11 300x225 - День Пенсійного фонду крокував селом Срібне 2 10 300x225 - День Пенсійного фонду крокував селом Срібне 3 7 300x225 - День Пенсійного фонду крокував селом Срібне

background Layer 1