Пропустити навігацію

Проінформувати, попередити, допомогти!

З метою інформування найманих працівників, фізичних осіб – підприємців про права та обов’язки застрахованих осіб, попередження виникнення фактів порушення трудового законодавства, фахівець управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Юлія Смирнова провела інформаційні рейди в торгівельних точках, в приватних фірмах, в аптечних мережах.

 

Під час рейду пенсійниця проінформувала, що неоформлена праця веде до втрати страхового стажу та соціальної захищеності в майбутньому. Юлія роздала інформаційні листівки з контактними даними уповноважених органів, в які працівник може звернутись та повідомити про факти порушення роботодавцем трудового законодавства.

 

Представник управління закликала громадян користуватись сервісами Вебпорталу Пенсійного фонду України, контролювати страховий стаж, сплату страхових внесків.

 

1 15 225x300 - Проінформувати, попередити,  допомогти! 2 13 225x300 - Проінформувати, попередити,  допомогти! 3 8 300x232 - Проінформувати, попередити,  допомогти! 4 6 261x300 - Проінформувати, попередити,  допомогти!

background Layer 1