Пропустити навігацію

З перспективою на майбутнє: молодь поінформована про способи контролю за страховим стажем

Про важливість легального працевлаштування та сучасні електронні сервіси Вебпорталу Пенсійного фонду України в. о. завідувача сектору з питань організаційно – інформаційної роботи управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Наталія Халімонова розповіла учням 10 –А, 10 – Б класів Ліцею № 4 «Успіх» Краматорської міської ради.

 

Наталія запропонувала старшокласникам допомагати людям похилого віку зареєструватись на Вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України та користуватись новітніми технологіями. Вона зазначила, що в майбутньому Вебпортал стане у нагоді і самим учням, за допомогою якого можна перевіряти страховий стаж та сплату внесків.

 

    1 17 300x216 - З перспективою на майбутнє: молодь поінформована про способи контролю за страховим стажем 2 2 1 300x213 - З перспективою на майбутнє: молодь поінформована про способи контролю за страховим стажем 3 2 1 300x198 - З перспективою на майбутнє: молодь поінформована про способи контролю за страховим стажем 4 2 1 300x197 - З перспективою на майбутнє: молодь поінформована про способи контролю за страховим стажем

background Layer 1