Пропустити навігацію

У Гродівці поглиблюють знання з користування Вебпорталом ПФУ

Заступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 1 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олександра Васильєва з метою інформування населення щодо інновацій Пенсійного фонду України провела заняття в «Університеті третього віку» у Молодіжному центрі смт. Гродівка.

 

Фахівець Фонду провела майстер клас для «учнів» «Університету» щодо користування особистим кабінетом Вебпорталу електронних послуг ПФУ, зокрема отримання інформації про розмір пенсії, складові пенсійної виплати, можливість налаштування отримання СМС – повідомлень. Слухачів зацікавила продемонстрована інформація, тож захоплена аудиторія відразу почала реєструватися на особистій сторінці Вебпорталу та вчитися переглядати свої дані.

 

Завдяки «Університету третього віку» люди, які вийшли на заслужений відпочинок, відчувають себе потрібними суспільству, отримують знання, необхідні для подальшого активного життя, що допомагають їм упевнено триматися у сучасному світі.

 

1 20 300x225 - У Гродівці поглиблюють знання з користування Вебпорталом ПФУ 2 16 300x225 - У Гродівці поглиблюють знання з користування Вебпорталом ПФУ 3 12 300x225 - У Гродівці поглиблюють знання з користування Вебпорталом ПФУ

background Layer 1