Пропустити навігацію

Майстер-клас для мешканців Ярівського Старостинського округу Лиманської об’єднаної громади

13.10.2017. фахівцями головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області  було проведено  Майстер – клас для мешканців  Ярівського Старостинського округу Лиманської об’єднаної громади  за темою «Веб-портал – це просто. Реєструйся  та користуйся вже зараз» .

Під час Майстер-класу були надані роз’яснення щодо порядку реєстрації, користування веб-порталом Пенсійного фонду України та переліку послуг, доступ до яких надається в електронному вигляді, про контроль за їх наданням, а також про інші можливості порталу.

 Найбільшу зацікавленість слухачів викликало питання щодо можливості  дистанційного отримання інформації зі своєї облікової картки  про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески з системи персоніфікованого обліку.

  Спеціалісти головного управління акцентували увагу слухачів на необхідності дбати про набуття страхового стажу.  Було наголошено, що тільки легальна заробітна плата гарантує громадянам соціальний захист сьогодні та пенсійне забезпечення в майбутньому.

1a14bddfae64667ee7908e030bad7b35 S - Майстер-клас для мешканців  Ярівського Старостинського округу Лиманської об’єднаної громади

background Layer 1