Пропустити навігацію

Надаємо консультації з пенсійного забезпечення медичним працівникам

Заступник начальника відділу з обслуговування громадян Наталія Катран та головний спеціаліст з питань організаційно – інформаційної роботи Євгенія Гриченко  Маріупольського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області зустрілися з медичними працівниками Маріупольського   Онкологічного   диспансеру  м. Маріуполя.

 

Євгенія Гриченко звернула увагу працівників закладу на онлайн – сервіси, якими можна скористатися зареєструвавшись на Вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

Наталія Катран розповіла про порядок реалізації права виходу на пенсію за вислугу років та особливості розрахунку стажу. Також працюючим пенсіонерам диспансеру надала відповіді на особисті питання з пенсійного забезпечення.

 

1 26 300x209 - Надаємо консультації з пенсійного забезпечення медичним працівникам 2 2 5 300x203 - Надаємо консультації з пенсійного забезпечення медичним працівникам 3 2 4 300x225 - Надаємо консультації з пенсійного забезпечення медичним працівникам 4 11 281x300 - Надаємо консультації з пенсійного забезпечення медичним працівникам

background Layer 1