Пропустити навігацію

Учні «Школи майбутнього пенсіонера» адаптуються до нового статусу

Фахівці Покровського та Бахмутсько – Лиманського  об’єднаних управлінь Пенсійного фонду України Інна Маліновська та Юлія Сухова провели заняття «Школа майбутнього пенсіонера» для відвідувачів Миколаївського агентського пункту та зі співробітниками Лиманського міського центру зайнятості щодо ознайомлення з послугою Вебпорталу «в один дотик» («Е-пенсія»).

 

Зібравши «учнів» Інна Маліновська розповіла про умови та принципи призначення пенсії, законодавчі зміни, перерахунок пенсій з 1 грудня 2019 року, звернула увагу осіб передпенсійного віку на доцільність завчасного подання документів, необхідних для призначення пенсії, для формування макету пенсійної справи.

 

«Головне завдання впровадження системи «Е-пенсія», це можливість зменшити час на оформлення пенсій. За допомогою сервісу можна подати документи для призначення пенсії дистанційно в електронному вигляді у себе вдома в зручний час, а після прийняття рішення про призначення пенсії отримати повідомлення про те, що потрібно звернутися до управління з необхідністю уточнення даних або за пенсійним посвідченням», – повідомила Юлія Андріївна.

 

1 27 300x200 - Учні «Школи майбутнього пенсіонера» адаптуються до нового статусу 3 16 300x225 - Учні «Школи майбутнього пенсіонера» адаптуються до нового статусу

background Layer 1