Пропустити навігацію

Зустріч з трудовими колективами підприємств та організацій Великоновосілківського району

20.10.2017 в Великоновосілківській селищній раді відбулась зустріч фахівців управління Пенсійного фонду з трудовими колективами підприємств та організацій району.

Під час зустрічі обговорювалась низка актуальних питань. Насамперед, переваги легальної зайнятості, порядок надання заітності щодо сплати єдиного соціального внеску, а також  Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій».

Наголошувалось, що в результаті проведення пенсійної реформи, з 01.01.2018 зростає залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітної плати, з якої сплачені внески до Пенсійного фонду. Внаслідок чого, дотримання норм законодавства про зайнятість та правильне відображення сум сплачених внесків в Реєстрі застрахованих осіб не тільки відіграють ключову роль в набутті кожним громадянином права на пенсію, а й визначають її розмір.

Наприкінці зустрічі фахівці управління Фонду надали відповіді на численні запитання присутніх та рекомендували їм долучитись до користування послугами веб-порталу Пенсійного фонду України для отримання необхідної інформації в дистанційному режимі.

bbef2b7b679c4a3f6307636a786d3b79 S - Зустріч з трудовими колективами підприємств та організацій  Великоновосілківського району

background Layer 1