Пропустити навігацію

Легальне працевлаштування – запорука соціальних гарантій

Перший заступник начальника Волноваського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Інна Криволап провела інформаційну зустріч  з учнівською молоддю у Благодатнінській  загальноосвітній школі.

 

Фахівчиня пояснила молоді, що працівникам, яким пропонують роботу без укладання трудового договору з оплатою праці «у конверті», перш, ніж погодитися на дану пропозицію, варто звернути увагу на переваги офіційного працевлаштування, а саме: сплачені із заробітної плати страхові внески – це гідна пенсія в майбутньому, страхові виплати в зв’язку з тимчасовою непрацездатністю, у зв’язку з настанням нещасного випадку на виробництві, у зв’язку з настанням безробіття та найголовніше – це соціально захищеність людини.

 

Особливу увагу звернула, як за допомогою Вебпорталу Пенсійного Фонду кожен бажаючий може контролювати сплату роботодавцем єдиного соціального внеску.

 

3 21 300x200 - Легальне працевлаштування – запорука соціальних гарантій

1 36 300x200 - Легальне працевлаштування – запорука соціальних гарантій 2 27 300x200 - Легальне працевлаштування – запорука соціальних гарантій

 

 

background Layer 1