Пропустити навігацію

Користуватись сервісами Вебпорталу Пенсійного фонду України закликали працівників товариства з обмеженою відповідальністю «Хумана ДОН»

З метою ознайомлення з електронними сервісами Вебпорталу Пенсійного фонду України головний спеціаліст відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Анна Джепко провела інформаційну зустріч з трудовим колективом товариства з обмеженою відповідальністю «Хумана ДОН».

 

Під час зустрічі фахівець управління звернула увагу працівників на питання легального працевлаштування та здійснення контролю за сумами нарахувань заробітної плати і сплатою страхових внесків. Під час зустрічі Анна Джепко також зазначила, що несплата єдиного соціального внеску приведе до втрати страхового стажу та права на призначення пенсії.

 

Фахівець управління роз’яснила працівникам підприємства як зареєструватись на Вебпорталі, користуватись електронними сервісами та контролювати страховий стаж та заробітну плату.

 

1 225x300 - Користуватись сервісами Вебпорталу Пенсійного фонду України закликали працівників товариства з обмеженою відповідальністю «Хумана ДОН» 2 300x205 - Користуватись сервісами Вебпорталу Пенсійного фонду України закликали працівників товариства з обмеженою відповідальністю «Хумана ДОН»

background Layer 1