Пропустити навігацію

З роз’ясненнями та консультаціями – до працівників дошкільного закладу

Заступник начальника Мангушського об’єднаного управління Пенсійного фонду України  Надія Чапні та головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Олена Худякова провели зустріч  з трудовим колективом  комунального закладу Темрюцького ясла – садка «Лукомор`є».

 

На зустрічі  фахівці повідомили присутнім про особливості виходу на пенсію за віком та за вислугою років, розповіли про формулу розрахунку пенсійної виплати та довели, що на збільшення розміру пенсійної виплати впливає кількість років страхового стажу та розмір заробітної плати. Крім того, колектив дошкільного закладу дізнався про сучасні послуги Пенсійного фонду України, що доступні в особистому кабінеті на Вебпорталі Фонду: перегляд інформації щодо заробітної плати, страхового стажу, пенсії, підключення смс -повідомлень  та отримання електронних документів з QR–кодом.

 

1 3 300x225 - З роз’ясненнями та консультаціями  - до працівників  дошкільного закладу 2 4 300x269 - З роз’ясненнями та консультаціями  - до працівників  дошкільного закладу 3 3 300x225 - З роз’ясненнями та консультаціями  - до працівників  дошкільного закладу

 

 

background Layer 1