Пропустити навігацію

Заняття для майбутніх пенсіонерів м.Селидове та м.Новогродівка

Представники Селидовського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Галина Медведєва, Інна Улятовська, Світлана Ковтун, Ольга Козлова та  Ірина Ларкіна провели зустріч з фізичними особами та суб’єктами господарювання м. Селидове, м. Новогродівка в рамках проекту «Школа майбутнього пенсіонера».

 

Учасники заходу отримали інформацію про обов’язковість сплати єдиного соціального внеску фізичними особами – підприємцями, адже заборгованість зі сплати страхових та єдиного внесків не дозволяє зарахувати до страхового стажу періоди роботи в повному обсязі, отож приватний підприємець ризикує залишитися без права на отримання пенсії.

 

Громадянам надали роз’яснення про зміни в пенсійному законодавстві, про основні положення накопичувальної системи пенсійного страхування,  основні правила розрахунку пенсії, усунення типових помилок при наданні звітності з ЄСВ та про сучасні онлайн послуги Пенсійного фонду України.

 

 

1 6 300x180 - Заняття для майбутніх пенсіонерів м.Селидове та м.Новогродівка 4 1 300x180 - Заняття для майбутніх пенсіонерів м.Селидове та м.Новогродівка 5 1 300x195 - Заняття для майбутніх пенсіонерів м.Селидове та м.Новогродівка

background Layer 1