Пропустити навігацію

Рішення колегії Головного управління від 04.12.2019 № 6-5 “Про стан роботи зі зміцнення кадрового потенціалу в органах Пенсійного фонду України”

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ

КОЛЕГІЯ

ПРИ НАЧАЛЬНИКУ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ

ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

04.12.2019                     м. Слов’янськ                            № 6-5

 

Про стан роботи зі зміцнення кадрового потенціалу в органах Пенсійного фонду України

 

 

Колегія головного управління відмічає, що робота служб управління персоналом області протягом 10 місяців 2019 року була спрямована на розвиток і зміцнення кадрового потенціалу працівників Фонду області шляхом підвищення кваліфікаційного рівня персоналу Головного та підвідомчих управлінь.

Станом на 01.11.2019 штатна чисельність територіальних управлінь Пенсійного фонду України в Донецькій області складає 1669 одиниць. Укомплектованість посад – 84,8 %. Повну вищу освіту мають 90,2 % державних службовців.

З початку року організовано проведення курсів підвищення кваліфікації на базі Донбаської державної машинобудівної академії, в яких прийняли участь 60 державних службовців.

До навчально-методичного центру Державного підприємства «Інформаційний центр персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України» направлено 14 фахівця Головного та підвідомчих управлінь.

Підвищив кваліфікацію за програмою тематичного короткострокового семінару на тему «Запобігання та виявлення корупції» в Українській школі урядування при НАУПДС – 1 державний службовець.

За допомогою проходження семінарів-тренінгів організації  USAID за проектом «Демократичне врядування у східній Україні» за темою «Стандарти обслуговування громадян» підвищили кваліфікацію – 27 державних службовців Маріупольського об’єднаного управління ПФУ.

Взяли участь у в Харьківський ЦНАП в рамках проекту USAID/DGEastProjekt – 10 державних службовців.

Підвищили рівень професійної компетентності шляхом самоосвіти, засобами онлайн-курсів «PRMETHEUS» – 239 державних службовців.

На базі Головного управління підвищили кваліфікацію 44 працівника шляхом опанування практичних навичок роботи та стажування.

Організовані та проведені вебінари та «технічні навчання» з найбільш актуальних напрямків роботи.

В територіальних управліннях постійно проводяться технічні навчання з різних напрямків роботи.

Враховуючи вищевикладене, колегія

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Роботу Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області визнати такою, що спрямована на розвиток і зміцнення кадрового потенціалу працівників Фонду області.
  2. Начальникам управлінь Пенсійного фонду України в містах, а також об’єднаних управлінь Донецької області, головам комісій з припинення управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську та Слов’янського об’єднаного управління Донецької області:

2.1. Забезпечити комплектування штату найбільш досвідченими, здібними молодими спеціалістами, для чого організувати взаємодію з вищими навчальними закладами, центром зайнятості тощо по добору випускників вищих навчальних закладів із відповідною кваліфікацією.

2.2. Забезпечити раціональний добір та розстановку кадрів з урахуванням освітньо-кваліфікаційної підготовки, досвіду роботи, ділових та особистих якостей спеціалістів, а також забезпечити підвищення вмотивованості та націленості на загальний результат.

2.3. Визначити необхідність професійного розвитку державних службовців, відповідно до індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності не менше ніж 40 % від фактичної чисельності.

Розробити річний план підвищення рівня професійної компетентності шляхом самоосвіти, засобами онлайн-курсів «PRMETHEUS».

2.3.1. В термін до 20.12.2019 надати до Головного управління звіти про проведену роботу.

Окрім цього, в подальшому інформацію про проходження курсів надавати щоквартально до 5 числа місяця, наступного за звітним кварталом.

 

 

 

Голова колегії                                                                                                             Н. РАД

 

Секретар колегії                                                                                                        О. КОСОГОВА                 

 

 

 

 

 

 

 

 

background Layer 1