Пропустити навігацію

Наближення послуг з пенсійного забезпечення для мешканців віддалених населених пунктів

З метою наближення послуг з пенсійного забезпечення до жителів віддалених населених пунктів управліннями Пенсійного фонду області проводяться щоденно виїзні прийоми.

 

Так, мешканці Чермалицької, Гранітнінської селищних рад, Миколаївської сільської ради та селища Ялта отримали роз’яснення з питань пенсійного законодавства, функціонування та переліку послуг Вебпорталу Пенсійного фонду України, які можливо отримати не виходячи з дому, в онлайн режимі.

 

Також було прийняті заяви для перерахунку пенсії та видані індивідуальні відомості про застраховану особу з реєстру застрахованих осіб – довідки форми ОК – 5.

 

1 9 300x225 - Наближення послуг з пенсійного забезпечення для мешканців віддалених населених пунктів 11 1 300x225 - Наближення послуг з пенсійного забезпечення для мешканців віддалених населених пунктів 3 7 300x220 - Наближення послуг з пенсійного забезпечення для мешканців віддалених населених пунктів 4 3 300x185 - Наближення послуг з пенсійного забезпечення для мешканців віддалених населених пунктів

background Layer 1