Пропустити навігацію

Навчаємо стоматологів Покровська заздалегідь дбати про своє майбутнє

З метою роз’яснення роботодавцям та найманим працівникам норм пенсійного законодавства, залежності зарахування страхового стажу від сплати єдиного внеску, роботи онлайн сервісів Пенсійного фонду України фахівець Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Владислава Десятерик провела заняття «Школи майбутнього пенсіонера» з трудовим колективом Покровської міської стоматологічної поліклініки.

 

Під час зустрічі з працівниками спеціаліст управління розповіла про можливості дистанційного обслуговування шляхом реєстрації на Вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Зауважила, що вказаний електронний сервіс дає можливість отримання виписки з даними про стан розрахунків зі сплати внесків, інформації про розмір нарахованої заробітної плати, наглядно продемонструвала, як працює система призначення пенсії в «один дотик».

 

1 10 300x225 - Навчаємо стоматологів Покровська заздалегідь дбати про своє майбутнє 2 9 300x225 - Навчаємо стоматологів Покровська заздалегідь дбати про своє майбутнє 3 8 300x225 - Навчаємо стоматологів Покровська заздалегідь дбати про своє майбутнє

background Layer 1