Пропустити навігацію

Про перерахунок працюючим пенсіонерам під час зустрічі в медичному закладі

Заступник начальника відділу обслуговування громадян  № 1 Наталія Катран та головний спеціаліст сектору з питань організаційно – інформаційної роботи Євгенія Гриченко Маріупольського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області зустрілися з медичними працівниками Маріупольського   Онкологічного   диспансеру  м. Маріуполя.

 

Євгенія Гриченко запропонувала присутнім зареєструватися на Вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України та через свій особистий кабінет відслідковувати сплату страхувальником страхових внесків та стан опрацювання пенсійної справи та інше.

 

Наталія Катран надала відповіді на особисті питання з пенсійного забезпечення за допомогою захищених носіїв «checkpoint» та прийняла заяви на перерахунок пенсії.   

 

1 2 1 300x217 - Про перерахунок працюючим пенсіонерам під час зустрічі в медичному закладі 2 16 300x225 - Про перерахунок працюючим пенсіонерам під час зустрічі в медичному закладі 3 10 300x256 - Про перерахунок працюючим пенсіонерам під час зустрічі в медичному закладі 4 5 300x296 - Про перерахунок працюючим пенсіонерам під час зустрічі в медичному закладі

 

background Layer 1