Пропустити навігацію

Про відкритість та прозорість діяльності управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську – представникам громадських організацій

Заступник  начальника   управління Пенсійного   фонду    України   у   м. Краматорську Ганна Васильєва в бібліотеці ім. О. С. Пушкіна у провела зустріч з представниками громадських організацій «Фонд розвитку громади», «Поруч» та внутрішньо переміщеними особами, мешканцями міста. Виступ відбувся за участю сурдоперекладача.

 

Пенсійниця розповіла про роботу управління в напрямку покращення якості надання послуг громадянам, ознайомила із змінами в пенсійному забезпеченні з 01 січня 2020 року. Зокрема, детально роз’яснила порядок проведення перерахунків пенсій працюючим громадянам та особам, які досягли 65 річного віку.

 

Під час зустрічі Ганна Васильєва відповіла на низку питань, що стосуються виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам, встановлення надбавок, підвищень до пенсії, зарахування окремих періодів діяльності в страховий стаж та закликала користуватись електронними сервісами Вебпорталу Пенсійного фонду.

 

1 21 300x252 - Про відкритість та прозорість діяльності управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську - представникам громадських організацій 5 6 300x187 - Про відкритість та прозорість діяльності управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську - представникам громадських організацій

 

background Layer 1