Пропустити навігацію

Підприємцям смт. Нікольське – про важливість офіційного працевлаштування

Тривають інформаційні рейди, під час яких фахівці Мангушського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вікторія Лєпєхіна та Юлія Перелига інформують найманих працівників, роботодавців про права та обов’язки застрахованих осіб.

 

Під час рейду увага найманих працівників зверталась на те, що при працевлаштуванні варто вимагати від свого роботодавця укладання трудового договору, дотримання законодавства з оплати праці та своєчасну сплату внесків до Пенсійного фонду. Роботодавцям наголосили на відповідальність за найманих працівників та карних заходах за порушення законодавства про працю.

 

Представники управління закликали громадян користуватись сервісами Вебпорталу Пенсійного фонду України, контролювати страховий стаж, сплату страхових внесків.

 

1 23 300x225 - Підприємцям смт. Нікольське – про важливість  офіційного працевлаштування 2 24 300x225 - Підприємцям смт. Нікольське – про важливість  офіційного працевлаштування 3 13 300x225 - Підприємцям смт. Нікольське – про важливість  офіційного працевлаштування

 

background Layer 1