Пропустити навігацію

На Донеччині відбулися «круглі столи» з питань проведення комплексних заходів, спрямованих на деталізацію зайнятості населення

Фахівці  Покровського та Бахмутсько – Лиманського об’єднаних управлінь Пенсійного фонду України прийняли участь у засіданнях круглого столу в Бахмутсько – Лиманському та Мирноградському міських центрах зайнятості.

 

Круглі столи організовано з метою сприяння процесу легалізації зайнятості в регіоні та створення сприятливих умов для детінізації заробітної плати, забезпечення соціальної захищеності працівників.

 

Учасники зустрічі акцентували увагу роботодавців на розмірі фінансових санкцій за порушення  трудового законодавства та закликали працівників належно оформлювати трудові відносини з роботодавцями.

 

1 3 300x225 - На Донеччині відбулися «круглі столи» з питань проведення комплексних заходів, спрямованих на деталізацію зайнятості населення 2 3 300x225 - На Донеччині відбулися «круглі столи» з питань проведення комплексних заходів, спрямованих на деталізацію зайнятості населення 3 1 300x174 - На Донеччині відбулися «круглі столи» з питань проведення комплексних заходів, спрямованих на деталізацію зайнятості населення

background Layer 1