Пропустити навігацію

Засідання «круглого столу» з представниками Спеціальної Моніторінгової Місії Організації з безпеки і співробітництва в Европі

Начальник Мангушського об’єднаного управлінні Пенсійного фонду України Ірина Афендікова провела засідання «круглого столу» з представниками Організації з безпеки і співробітництва в Європі стосовно виплати пенсії громадянам, які виїхали з окремих районів Донецької та Луганської областей.

 

Під час засідання розглядались актуальні питання сьогодення – порядок переведення пенсійної справи для продовження виплати пенсії на підконтрольній українській владі території, виплата боргів за минулий період внутрішньо переміщеним особам, виконання рішень суду зазначеній категорії громадян.

 

Представникам ОБСЕ розповіли про новації пенсійного забезпечення, сучасні технології, що дають можливість отримувати адміністративні та пенсійні послуги від органів Фонду дистанційно.

 

1  300x183 - Засідання «круглого столу» з представниками Спеціальної Моніторінгової Місії Організації з безпеки і співробітництва в Европі 2  300x225 - Засідання «круглого столу» з представниками Спеціальної Моніторінгової Місії Організації з безпеки і співробітництва в Европі

background Layer 1