Пропустити навігацію

Донесення переваг новітніх технологій Пенсійного фонду України до вчителів Новоекономічного

За інформаційними системами, як би банально це не звучало, – майбутнє. І це майбутнє ми бачимо вже сьогодні. Люди прагнуть не ходити кудись вирішувати питання, а отримувати послуги, не виходячи з дому, користуючись електронними сервісами.

 

Фахівець Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олександра Васильєва провела зустріч з трудовим колективом Новоекономічної загальноосвітньої школи. Пенсійниця розповіла вчителям Новоекономічної школи про можливість  отримання інформації з питань пенсійного забезпечення за допомогою Вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, використання СМС – інформування.

 

Також фахівець Фонду нагадала присутнім, що право на пенсію за віком безпосередньо залежить від наявності необхідного страхового стажу, а він   зараховується лише за умови повної сплати єдиного соціального внеску.

 

  1 2 2 300x225 - Донесення переваг новітніх технологій Пенсійного фонду України до вчителів Новоекономічного 2 10 300x225 - Донесення переваг новітніх технологій Пенсійного фонду України до вчителів Новоекономічного

 

background Layer 1