Пропустити навігацію

Подовжують відбуваться виїзні прийоми

Фахівці Бахмутсько – Лиманського та Слов’янського об’єднаних управлінь Пенсійного фонду України продовжують проводити  виїзні прийоми у Соледарській міській об’єднаній територіальній громаді та у Святогірській міській раді.

 

Під час прийому було прийнято 32 особи, якім було надано роз’яснення щодо змін в пенсійному законодавстві, а саме про порядок проведення перерахунку пенсії з 1 січня 2020 року особам, які досягли 65 річного віку, порядок перерахунку пенсії з більшого заробітку, умови призначення пенсії за віком відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

 

Присутнім роз’яснили порядок реєстрації на Вебпорталі за допомогою логіну та паролю. Також було приділено увагу сервісу призначенням пенсії «в один дотик» через Вебпортал Пенсійного фонду України, порядок подання документів громадянами в електронному вигляді для нового призначення (перерахунку) пенсії.

 

1 2 3 300x173 - Подовжують відбуваться виїзні прийоми 2 2 2 300x268 - Подовжують відбуваться виїзні прийоми 3 7 300x247 - Подовжують відбуваться виїзні прийоми

background Layer 1