Пропустити навігацію

Приєднуйся до команди пенсійників!

Впродовж двох днів у Краматорському та Слов’янському місцевих центрах зайнятості пенсійники Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області проводили інформаційно-роз’яснювальні зустрічі з питань залучення осіб, що перебувають в пошуках роботи, до стажування та подальшого працевлаштування в органи Фонду області.

 

Під час спілкування, фахівці Фонду розповіли учасникам зустрічі про класифікацію структурних підрозділів Головного управління та ознайомили із особливостями праці у напрямку пенсійного забезпечення, а також наголосили на важливості легального працевлаштування та отримання легалізованої заробітної плати.

 

Такий формат співпраці підрозділів міських центрів зайнятості та Головного управління, як зазначила начальниця Головного управління Наталія Рад, є найбільш ефективним. Він надає реальну можливість фахівцям з різних спеціальностей отримати гідну оплату праці, повний соцпакет та побудувати успішну кар’єру в дружньому колективі Головного управління та територіальних управлінь Фонду області.

 

1 12 300x200 - Приєднуйся до команди пенсійників!

2 12 300x200 - Приєднуйся до команди пенсійників! 3 9 300x200 - Приєднуйся до команди пенсійників! 4 5 300x225 - Приєднуйся до команди пенсійників! 5 4 300x166 - Приєднуйся до команди пенсійників!

background Layer 1