Пропустити навігацію

Для працівників Ганнівської сільської ради провели заняття «Школи майбутнього пенсіонера»

В.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неоніла Пітик провела заняття «Школа майбутнього пенсіонера» для працівників Ганнівської сільської ради.

Неоніла Пітик роз’яснила присутнім переваги легальної зайнятості, залежність розміру майбутньої пенсії від страхового стажу та розміру заробітної плати, розповіла про норми законодавства, якими визначено право на призначення пенсії, озвучила перелік документів, необхідних для її призначення. В ході зустрічі також обговорювались основні положення законопроекту щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування тощо.

З метою підвищення рівня поінформованості громадян фахівець управління Фонду ознайомила слухачів з функціональними можливостями веб-порталу Пенсійного фонду України,  докладно зупинившись на послугах щодо отримання електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного інформування за допомогою смс-повідомлень.

DSCN2182 300x225 - Для працівників Ганнівської сільської ради провели  заняття «Школи майбутнього пенсіонера» DSCN2200 300x225 - Для працівників Ганнівської сільської ради провели  заняття «Школи майбутнього пенсіонера»

background Layer 1