Пропустити навігацію

Про нові онлайн – сервіси Пенсійного фонду України на зустрічі з педагогами Покровська

Начальник відділу Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталія Мальцева провела зустріч з трудовим колективом Покровського педагогічного коледжу.

 

Основною темою зустрічі було питання щодо активного користування сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

Фахівець фонду перерахувала послуги, які можна отримувати завдяки зазначеному сервісу, про можливість самостійно здійснювати постійний контроль за даними, що  в майбутньому впливатимуть на  розмір пенсії.

 

Також Наталія Мальцева розповіла про  запровадження нового сервісу на вебпорталі електронних послуг, який дозволить громадянам переглядати відомості про трудову діяльність – «Електронна трудова книжка».

 

1 18 300x225 - Про нові онлайн - сервіси Пенсійного фонду України на зустрічі з педагогами Покровська 2 2 4 300x225 - Про нові онлайн - сервіси Пенсійного фонду України на зустрічі з педагогами Покровська 3 2 5 300x225 - Про нові онлайн - сервіси Пенсійного фонду України на зустрічі з педагогами Покровська

background Layer 1