Пропустити навігацію

Роботодавцям – про корисні сервіси Вебпорталу

В м. Краматорську продовжується інформаційна кампанія на виконання доручення Прем’єр-міністра України О.Гончарука про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості. Фахівці Управління Пенсійного фонду України у м. Краматорськ проводять серію зустрічей з фізичними особами-підприємцями та трудовими колективами міста.

 

Спілкуючись з підприємцями, найманими особами, фахівці управління роз’яснили, що розмір майбутньої пенсії залежить від страхового стажу та заробітної плати (доходу) застрахованої особи. Наявність у суб’єктів господарювання заборгованості зі сплати єдиного внеску у майбутньому вплине не тільки на розмір пенсії, а й на визначення права на призначення пенсії.

 

Також спеціалісти Пенсійного Фонду України наголосили, що кожна юридична або фізична особа-підприємець має можливість сформувати довідку про трудовий та страховий стаж та довідку ОК-7 для правильного розрахунку лікарняних найманих працівників. Для цього необхідно зайти на Вебпортал за допомогою електронного підпису керівника, бухгалтера або електронної печатки страхувальника.

 

1 20 300x225 - Роботодавцям - про корисні сервіси Вебпорталу 2 2 6 225x300 - Роботодавцям - про корисні сервіси Вебпорталу 3 13 300x266 - Роботодавцям - про корисні сервіси Вебпорталу

background Layer 1