Пропустити навігацію

Людяні форми роботи

Фахівці органів Пенсійного фонду України Донецької області підтримують високий рівень комфортних для громадян форм співпраці. Серед таких – виїзні прийоми за місцем проживання пенсіонерів з обмеженими фізичними можливостями.

 

Наприкінці лютого перший заступник  начальника Мангушського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тетяна Сосницька відвідала 65-річного Павла Лагуту, мешканця с. Тополине.

 

В ході зустрічі посадовець Фонду розповіла Павлу Володимировичу про заплановане підвищення пенсій з 1 липня та 1 грудня 2020 року, роз’яснила порядок обчислення та виплати пенсій, а також повідомила про можливість отримання додаткових консультацій за телефоном «гарячої лінії».

 

Якщо серед Вашого оточення є літні люди, надайте їм корисну інформацію – список телефонних номерів «гарячої лінії» Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Також ви можете скористатись онлайн калькулятором пенсії, який відображається в особистому кабінеті особи зареєстрованої на вебпорталі Пенсійного фонду України.

 

Vyzyt k pensyoneru v Mangushe 300x209 - Людяні форми роботи

background Layer 1