Пропустити навігацію

В Маріуполі долучаються до сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України підприємства та громадські організації

Начальник управління пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Олена Кіселькова разом з фахівцями провели робочі наради з представниками бюджетоутворюючих підприємств та громадських організацій міста Маріуполя з метою зробити користувачами всіх бажаючих швидко і зручно отримувати пенсійні послуги в електронному форматі.

 

Працівники підприємств ПРАТ «ММК ім. Ілліча», ПРАТ «МК «Азовсталь», ТОВ «Метинвест МРМЗ», ККП «Маріупольтепломережа» схвально відгукнулись на пропозицію активної допомоги в цьому питанні спеціалістів Фонду.

 

За підсумками робочої наради було вирішено організувати масове отримання кваліфікованого електронного підпису, з подальшою реєстрацією на Вебпорталі; для зареєстрованих користувачів започаткувати школи для набуття навичок «Ділюсь досвідом».

 

Такі ж самі тематичні зустрічі заплановано провести і на інших підприємствах міста.

 

1 22 300x240 - В Маріуполі долучаються до сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України підприємства та громадські організації 2 18 300x225 - В Маріуполі долучаються до сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України підприємства та громадські організації 3 15 300x225 - В Маріуполі долучаються до сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України підприємства та громадські організації

background Layer 1