Пропустити навігацію

Легалізація найманої праці в м. Покровську на постійному контролі

Заступник начальника фінансово-екомічного відділу Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталя Дробна разом з представниками органів Державної служби України з питань праці та органів місцевого самоврядування взяла участь у проведенні роз’яснювальної роботи із суб’єктами господарювання, що проводять діяльність у сфері будівництва щодо додержання законодавства про працю та зайнятості населення.

 

В ході роботи Наталя Дробна звернула увагу найманих працівників та роботодавців на необхідність надбання страхового стажу та наслідки, які можуть виникнути при несплаті страхових внесків. Крім того будівельників поінформували про переваги легального працевлаштування та умови укладання договору добровільного пенсійного страхування.

 

Фахівець Фонду зазначила, що кожен може відслідковувати свій страховий стаж, розмір заробітної плати та сплачені роботодавцем страхові внески за допомогою Вебпорталу та SМS-інформування від Пенсійного фонду України.

 

1 8 300x225 - Легалізація найманої праці в м. Покровську на постійному контролі 2 7 257x300 - Легалізація найманої праці в м. Покровську на постійному контролі 3 5 300x225 - Легалізація найманої праці в м. Покровську на постійному контролі

 

 

background Layer 1