Пропустити навігацію

Проводимо заняття для майбутніх пенсіонерів

Фахівець Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Марина Козієва  провела заняття «Школа майбутнього пенсіонера» з представниками трудового колективу Криничанської сільської ради та Новостепанівського дитячого садочка.

 

Під час зустрічі фахівець розповіла присутнім про умови призначення пенсій, зазначивши, що розмір майбутньої пенсії залежить від розміру страхового стажу і легальної заробітної плати.

 

Марина Козієва ознайомила працівників з сучасними інформаційними технологіями, які надає Пенсійний фонд. Зокрема, не виходячи з дому можна отримати інформацію про заробітну плату, страховий стаж, замовити електронні документи – довідки про доходи пенсіонера, індивідуальні відомості про застраховану особу (довідка ОК-5, ОК-7) та ін. Спеціаліст повідомила  і про нову модель звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик».

 

1 9 300x206 - Проводимо заняття для  майбутніх пенсіонерів 2 8 300x157 - Проводимо заняття для  майбутніх пенсіонерів 3 6 300x185 - Проводимо заняття для  майбутніх пенсіонерів 4 3 300x224 - Проводимо заняття для  майбутніх пенсіонерів

background Layer 1