Пропустити навігацію

Мешканці Донеччини отримали консультації з питань пенсійного забезпечення

У березні фахівці Слов’янського, Добропільського, Мангушського та Волноваського об’єднаних управлінь Пенсійного фонду України Донецької області провели низку виїзних зустрічей з громадянами та трудовими колективами.

 

Фахівці Фонду роз’яснювали нюанси виходу на пенсію в 2020 році, розповіли про розмір необхідного страхового стажу для оформлення пенсії, складові пенсійної виплати та зміни у пенсійному законодавстві щодо виходу на пенсію за віком.

 

Окрему увагу спеціалісти приділили популяризації онлайн-послуг, які можна отримати за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України. Також спеціалісти порадили виготовляти електронні пенсійні посвідчення, які є не лише  платіжними картками, а й дозволяють повноцінно користуватися іншими державними електронними сервісами.

 

1 11 300x225 - Мешканці Донеччини отримали консультації з питань пенсійного забезпечення 2 10 300x202 - Мешканці Донеччини отримали консультації з питань пенсійного забезпечення 3 7 300x217 - Мешканці Донеччини отримали консультації з питань пенсійного забезпечення 4 4 239x300 - Мешканці Донеччини отримали консультації з питань пенсійного забезпечення 5 1 300x188 - Мешканці Донеччини отримали консультації з питань пенсійного забезпечення

background Layer 1