Пропустити навігацію

Легальна зайнятість – соціальна захищеність

Пенсійники Донеччини роз’яснюють ризики «тіньової» зайнятості. В області продовжується проведення лекцій для безробітних громадян. Фахівці управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську, а також Волноваського й Великоновосілківського об’єднаних управлінь провели зустрічі на базі Вугледанського, Краматорського та Мар’їнського центрів зайнятості.

 

Фахівці управлінь роз’яснили присутнім, що розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітної плати кожної особи, зауважили, що для обчислення пенсії до страхового стажу включаються періоди, за які в повному обсязі сплачені страхові внески.

 

Спеціалісти радять: застрахованим особам необхідно самостійно відстежувати власні складові для майбутньої пенсії. Реєстрація на вебпорталі Пенсійного фонду України допоможе контролювати сплату страхових внесків і вимагати від роботодавців належного виконання обов’язків у повному обсязі.

https://portal.pfu.gov.ua/

 

1 15 300x225 - Легальна зайнятість - соціальна захищеність 2 14 300x225 - Легальна зайнятість - соціальна захищеність 3 10 300x247 - Легальна зайнятість - соціальна захищеність 4 5 237x300 - Легальна зайнятість - соціальна захищеність 5 2 295x300 - Легальна зайнятість - соціальна захищеність

background Layer 1