Пропустити навігацію

Cемінар для платників податків у Покровську

Фахівці  Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донеччини взяли участь у семінарі для платників податків. Під час заняття учасники обговорили наслідки податкового боргу та боргу з єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

 

В ході зустрічі слухачам роз’яснили особливості зарахування страхового стажу у випадку виплати заробітної плати нижче мінімального розміру встановленого законодавством. Також пенсійники торкнулись тем-сателітів: доплати до мінімального страхового внеску, своєчасної та повної сплати ЄСВ, точності подання звітності, погашення заборгованості по платежам до Пенсійного фонду України.

 

Окремо фахівці зупинились на порядку користування вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України, а також надали роз’яснення з користування новим сервісом – призначення пенсії в «один дотик».

Алгоритм використання сервісу за посиланням

 

https://www.pfu.gov.ua/mk/101287-pryznachennya-pensiyi-v-odyn-dotyk/

 

 

1 16 300x225 - Cемінар для платників податків у Покровську 2 15 300x225 - Cемінар для платників податків у Покровську 3 11 300x225 - Cемінар для платників податків у Покровську

background Layer 1