Пропустити навігацію

Зустріч з вугільниками м. Новогродівка

26.10.2017 начальник Селидовського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Панченко Наталія Олександрівна, заступник начальника управління Сафронова Олена Миколаївна провели зустріч з працівниками ВП шахта «1/3 Новогродівська» ДП «Селидіввугілля».

На зустрічі були розглянуті жовтневі зміни в пенсійному законодавстві України. Зокрема, осучаснення пенсій, скасування їх оподаткування, підвищення залежності розміру пенсії від страхового стажу, запровадження його поетапного щорічного підвищення.

Основні питання працівників підприємства стосувались умов призначення пенсій за віком на пільгових умовах,  відповідно до Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», умов зарахування страхового стажу, в т.ч. пільгового,  перерахунків та індексації пенсій працюючих пенсіонерів, особливостей призначення пільгових пенсій жінкам.

Представники управління Фонду ознайомили вугільників з основами  впровадження накопичувальної системи загальнообов`язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій, акцентували увагу на можливостях та перевагах отримання послуг через веб-портал Пенсійного фонду України.

f97ac2be907fe5bc2ac21cbb3aacf027 S - Зустріч з вугільниками м. Новогродівка

background Layer 1