Пропустити навігацію

Зустріч з представниками профспілки «Новокраматорського машинобудівного заводу»

26.10.2017 заступник начальника управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Васильєва Ганна Михайлівна провела зустріч з представниками профспілки Публічного акціонерного товариства «Новокраматорський машинобудівний завод».

Під час спілкування Ганна Михайлівна ознайомила учасників зустрічі зі статистикою щодо кількості пенсіонерів, яким перераховано пенсійні виплати з 1 жовтня поточного року, та суму коштів, які пішли на виплату пенсій у нових розмірах. Вона детально розповіла про перерахунок пенсійних виплат, осучаснення раніше призначених пенсій, нові умови виходу на пенсію залежно від набутого страхового стажу. Ганна Михайлівна також повідомила про направлення одержувачам пенсій листів про результати перерахунку пенсії.

Заступник начальника управління відповіла на численні запитання представників профспілок, більшість з яких стосувалась умов зарахування страхового стажу та здійснення контролю за його набуттям.

Відповідаючи на запитання,  Ганна Михайлівна запропонувала учасникам зустрічі, з метою здійснення контролю за даними Реєстру застрахованих осіб та отримання  іншої інформації, долучитись до користування послугами веб-порталу Пенсійного фонду України і довела умови реєстрації.

3e05df80eed685c5a5dc8c00a31b5ab8 S - Зустріч з представниками профспілки «Новокраматорського машинобудівного заводу»

background Layer 1