Пропустити навігацію

Про стан виконання дохідної частини бюджету Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області за І півріччя 2020 року

Фактичне виконання доходної частини бюджету забезпечено на рівні 3962,0 млн. грн. або 88,8 % від планових показників, в т.ч. надійшло:

  • ·      єдиного соціального внеску, який адмініструють органи Державної податкової служби – 3579,1 млн. грн. або 87,0 % планового показника;
  • ·      коштів, що адмініструють органи Фонду області – 382,9 млн. грн. або 110,0 % від запланованих обсягів, в т.ч. 1,5 млн. грн. сплачено страхувальниками в добровільному порядку. 

Порівняно з І півріччям 2019 року власні доходи органів Фонду області зменшились на 31,1 млн. грн. або 7,5 %.

Виконання планових показників з надходження збору з окремих видів господарських операцій забезпечено на рівні 50,7 млн. грн. або 90,7 %.

У 2020 році надходження власних коштів заплановано на рівні 8311,2 млн. грн., в т. ч. за джерелами надходжень:

  • ·  єдиний соціальний внесок, адміністрування якого здійснює Державна податкова служба становив 7 620,1 млн. грн.;
  • ·  кошти, адміністрування яких покладено на органи Фонду області – 691,1 млн. грн.
Фактичні показники власних надходжень, тис. грн.                                                                                   

644446847 940x696 - Про стан виконання дохідної частини бюджету Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області за І півріччя 2020 року

 

Для виконання доходної частини бюджету Фонду області Головним управлінням забезпечено взаємодію з державними структурами та органами виконавчої влади обласного рівня, організоване здійснення підвідомчими управліннями заходів щодо забезпечення сплати поточних зобов’язань по всіх обов’язкових платежах до бюджету Пенсійного фонду платниками області; погашення існуючої заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій; а також легалізації заробітної плати та зайнятості населення, дотримання норм законодавства в частині нарахування заробітної плати у розмірі не менше мінімального.

На обласному рівні, на засіданнях колегій, сумісних нарадах, засіданнях комісій та робочих груп були розглянуті всебічні питання здійснення платежів до бюджету Фонду області, дотримання законодавства з питань праці та виплати заробітної плати роботодавцями області.

 

 

background Layer 1